За сайта

Основната цел на този урологичен уеб-сайт е разглеждане и коментиране на най-често срещаните проблеми в областта на Урологията, чрез кратки статии (не повече от 500 -1000 думи), написани на разбираем език, ориентирани към пациента, с множество схеми и снимки за по-голяма яснота. Задачата ни е да Ви запознаем и информираме както за тях, така и за новите и модерни ендоскопски методи и тенденции за диагностика и лечение в урологията.

Uro-Plovdiv.com член на Urology.bg Group, което гарантира, че в него е заложена концепцията на групата за достъпна, компетентна и изчерпателна информация – образователни материали и авторски статии, изготвяни от практикуващи уролози. Това прави сайта надежден ориентир както за широката аудитория, така и за медици.

В този раздел „Въпроси към Екипа“ очакваме всички Ваши въпроси, впечатления, коментари и предложения към екипа на Uro-Plovdiv.com. С удоволствие ще се постараем да Ви отговорим максимално бързо, изчерпателно и най-важното на разбираем език, без да ви засипваме със сложни медицински и урологични термини.

Вашето мнение и препоръки са важни за нас, както за избора на статии, така и за бъдещото развитие на сайта.

Винаги ще намерим начин да Ви отговорим и  напътстваме. Не се колебайте да се свържете с нас. Ще се постараем да Ви бъдем полезни.

Напомняме, че целта на сайта не е да замени лекарската консултация и преглед и всяко самолечение и забавяне в диагностицирането могат да имат фатални последствия за Вашето здраве. Моля, прочетете правилата за ползване и условията за коментиране на сайта.